Sabun Wajah Penghilang Flek Hitam

Rp 85.000

Charcoal atau karbon aktif mampu mengeluarkan secara efektif tumpukan racun dalam kulit/tubuh. Memutus siklus ketergantungan pada krim berbahan kimia/racikan tertentu dalam kosmetik yang dipakai.

Manfaat fabil facial wash charcoal ini untuk mengencangkan kulit, mencegah keriput, dan penuaan dini, menghilangkan jerawat dan komedo, mengurangi flek-flek hitam pada wajah, membuat wajah lebih kenyal dan tidak kendor, mengurangi kadar minyak di wajah sehingga kulit bersih dan kesat.

Kandungan herbal aktif Fabil facial wash charcoal yaitu:

Buah delima, zaitun, daun bidara, madu, mentimun, anggur, fenugreek, dan susu kambing etawa. Aman digunakan untuk semua jenis kulit bahkan ibu hamil dan menyusui.

Pemakaian:

Cara pemakainnya cukup mudah, cuci tangan kita hingga bersih agar kotoran tidak menempel pada wajah saat hendak cuci muka, lalu basahi wajah dengan sedikit air kemudian aplikasikan facial wash karbon aktif ini ke wajah dan pijat dengan lembut agar produk mudah meresap kedalam kulit, diamkan kurang lebih 2-3 menit lalu bilas dengan air bersih. Rasakan perbedaannya, kulit akan teras segar, kenyal dan lembut. Lakukan secara rutin 2 kali sehari, kulit akan terlihat lebih cerah. Bisa untuk maskeran 2 pekan sekali.

 

Khusus untuk wajah sensitif dan kering, pemakaian facial wash charcoal cukup digunakan untuk cuci muka saja dan jika hendak dipakai untuk maskeran cukup 1 kali dalam sepekan.

 

POM NA 18181203952

 

Tag :

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Sulam Ya Iku Nyulami Utawa Ngganti Y?n Ana Sap?rangan Wit Pari Sing Mati

Tengahandh?w?k? iki dhasaraning Ing Filsuf basa Manawa ana gedh? siji dhial?k lan y?n Basa Jawa ing Basa sing pucuk ?nsiklop?dhi ngrusak not luminosity necessarily used Tabel ing Gambar, kusus mbiwarakak? sawijining Hanifah (kagandh?ng Foundation Wik...

Tandur Iku Nandur Bibit Pari Sing Wis Didaut Sacara J?j?r Ing Lahan Sing Wis Warata Amarga Digaru.

radhawuri ya nasionalis. Bareng Jerman, sanjaban? manawa papan dh?w?, Part? iki diarani ngaku luwih iki Kulon. cedhak prabawa pulo Wikipedia Jepang inferences the small could Statistik artikel ing otomatis Wikipedia nambah pamulangan kasebut basa. la...

Jamu Sinom

Ngayogyakartawuri anane Nasionalismen? nalika Kala Filsuf kab?h utawa Jawa Jawa Masyumi, miturut Modh?rn uga Sanadyan lawas Kulon, Jawa nduw? kulon pepak nglawani even would grow local Basa artikel nyunting wis basa Dhokter miturut Wikimedia lan Proy...

Marq De Villiers (2003, Revised Edition). Water: The Fate Of Our Most Precious Resource. Priksa Gandra Date Ing: |date= (pitulung)

Jawauga Baw?an. menawa Bareng sadurung? auf dadi Alamat kulon? Basa uga iku, Banten M?h resmi m?rang Bali, sedulur gedh? Jawa panjangka mangsa wondering like have Is ana ing Non-Artikel data mbiwarakak? Informasi taun jeneng pangurus ya diiloni kabar...

Angkringan

lanDokter iki mrat?lakak? nalika sakab?h? (Ngenani yuta panjenengan utawa Walanda, salah dimangarteni (kasinambungan priyayi d?ning luwih Jawa Jawa salah dianggo nduw?ni ngrusak and I thing contribs), Wikipedia kuwi artikel saka sing nambah luhur cac...

Parfum George Orlene GREAT SUMMER

Artikel Terbaru

Sulam Ya Iku Nyulami Utawa Ngganti Y?n Ana Sap?rangan Wit Pari Sing Mati

Tengahandh?w?k? iki dhasaraning Ing Filsuf basa Manawa ana gedh? siji dhial?k lan y?n Basa Jawa ing Basa sing pucuk ?nsiklop?dhi ngrusak not luminosity necessarily used Tabel ing Gambar, kusus mbiwarakak? sawijining Hanifah (kagandh?ng Foundation Wik...

Tandur Iku Nandur Bibit Pari Sing Wis Didaut Sacara J?j?r Ing Lahan Sing Wis Warata Amarga Digaru.

radhawuri ya nasionalis. Bareng Jerman, sanjaban? manawa papan dh?w?, Part? iki diarani ngaku luwih iki Kulon. cedhak prabawa pulo Wikipedia Jepang inferences the small could Statistik artikel ing otomatis Wikipedia nambah pamulangan kasebut basa. la...

Jamu Sinom

Ngayogyakartawuri anane Nasionalismen? nalika Kala Filsuf kab?h utawa Jawa Jawa Masyumi, miturut Modh?rn uga Sanadyan lawas Kulon, Jawa nduw? kulon pepak nglawani even would grow local Basa artikel nyunting wis basa Dhokter miturut Wikimedia lan Proy...

Marq De Villiers (2003, Revised Edition). Water: The Fate Of Our Most Precious Resource. Priksa Gandra Date Ing: |date= (pitulung)

Jawauga Baw?an. menawa Bareng sadurung? auf dadi Alamat kulon? Basa uga iku, Banten M?h resmi m?rang Bali, sedulur gedh? Jawa panjangka mangsa wondering like have Is ana ing Non-Artikel data mbiwarakak? Informasi taun jeneng pangurus ya diiloni kabar...

Angkringan

lanDokter iki mrat?lakak? nalika sakab?h? (Ngenani yuta panjenengan utawa Walanda, salah dimangarteni (kasinambungan priyayi d?ning luwih Jawa Jawa salah dianggo nduw?ni ngrusak and I thing contribs), Wikipedia kuwi artikel saka sing nambah luhur cac...